MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 8
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Do przygotowania przepisu potrzebujesz białej fasoli...
fot. Katarzyna Puczyńska

Najlepszy przepis na fasolkę po bretońsku. Tani, smaczny i pożywny obiad. Warto od razu zrobić podwójną porcję

Fasolka po bretońsku. Krok 1

Do przygotowania przepisu potrzebujesz białej fasoli namoczonej przez noc w wodzie. Najpierw ją odcedź i zalej zimną wodą. Ustaw na średni gaz i gotuj pod przykryciem przez ok. godzinę.

Zobacz również

Już dziś w powiecie wadowickim wystartuje „Valvoline Rajd Małopolski”

Już dziś w powiecie wadowickim wystartuje „Valvoline Rajd Małopolski”

Problemy zdrowotne przyczyną porażki Sabalenki? Kłopoty żołądkowe Białorusinki

NOWE
Problemy zdrowotne przyczyną porażki Sabalenki? Kłopoty żołądkowe Białorusinki

Polecamy

Rodzic na wycieczce szkolnej – realny opiekun czy funkcja pro forma?

Rodzic na wycieczce szkolnej – realny opiekun czy funkcja pro forma?

Krem malinowy do tortu i na deser. Niebo w gębie. Będziesz wyjadać go łyżkami

Krem malinowy do tortu i na deser. Niebo w gębie. Będziesz wyjadać go łyżkami

Nie popełniaj tego błędu przy gotowaniu ogórkowej. Według tego przepisu jest idealna

Nie popełniaj tego błędu przy gotowaniu ogórkowej. Według tego przepisu jest idealna